دانلود ترینر جدید بازی Call of Duty Black Ops | تی سی گیمز

http://tcgames.ir/

دانلود ترینر جدید بازی Call of Duty Black Ops | تی سی گیمز

دورود دوستان، امروز در این پست ترینر بازی کالاف دیوتی بلک اپس Call of Duty Black Ops که توسط گروه LinGon با ورژن V1.0 تا V1.12 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.         CALL OF DUTY:BLACK OPS نام سری جدیدی از بازیهایی هست که توسط کمپانی بازی سازی Treyarchساخته میشود ، در بازی Black Ops دیگر خبری از سلاح های جنگ جهانی و قدیمی خبری نیست در واقع داستان بازی مدتی بعد از…

دانلود ترینر جدید بازی Call of Duty Black Ops | تی سی گیمز

دورود دوستان، امروز در این پست ترینر بازی کالاف دیوتی بلک اپس Call of Duty Black Ops که توسط گروه LinGon با ورژن V1.0 تا V1.12 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.         CALL OF DUTY:BLACK OPS نام سری جدیدی از بازیهایی هست که توسط کمپانی بازی سازی Treyarchساخته میشود ، در بازی Black Ops دیگر خبری از سلاح های جنگ جهانی و قدیمی خبری نیست در واقع داستان بازی مدتی بعد از…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
ترینر بازی کالاف دیوتی 7 بلک اپس Call of Duty Black Ops
توضیحات :

دورود دوستان، امروز در این پست ترینر بازی کالاف دیوتی بلک اپس Call of Duty Black Ops که توسط گروه LinGon با ورژن V1.0 تا V1.12 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای آموزش و دانلود به پایین مطلب بروید و منتظر آپدیتهای جدید ما باشید.

کالاف دیوتی بلک اپس Call of Duty Black Ops

CALL OF DUTY:BLACK OPS نام سری جدیدی از بازیهایی هست که توسط کمپانی بازی سازی Treyarchساخته میشود ، در بازی Black Ops دیگر خبری از سلاح های جنگ جهانی و قدیمی خبری نیست در واقع داستان بازی مدتی بعد از جنگ جهانی دوم آغاز میشود ، همچنان که میدانیم برخی از مراحل بازی که اتفاقات اصلی بازی در آنجا می افتد در کوبا و امریکای جنوبی است. شما در نقش یک سرباز معمولی در بازی ظاهر نخواهید شد ، شما یک سربازی حرفه ای هستید که بعد از آموزشها و دوره های متعدد وارد بازی میشوید و خود را در مسیر جنگ و نبرد در ویتنام می یابید،ولی داستان بازی در این نبردها نیست! داستان بازی مربوط به ماموریتی هست که شما مسئول آن هستید. شخصیت شما در بازی اولین باری است که دارای صدا میباشد،و شخصیت شما در بازی از دیگر هم سنگرانتان متفاوت است ، جالب اینجا است که برد و باخت شما در جنگ به خود شما بستگی دارد ، شما فرد کوچکی در بازی نیستید ، بلکه سر نوشت جنگ و نبردی که انجام میشود در دستان شماست.

بازی و داستان آن درباره عملیات های سیاه (Black Operations) است، نه درباره جنگ ویتنام. بازی پیرامون جنگ ویتنام است و به نقطه های مهم جنگ سرد هم می پردازد. اما بیشتر بازی پیرامون عملیات هایی است که مردم درباره آن ها چیزی نشنیده اند. ارتباط ویتنام با داستان بازی از طریق تصاویر کاملا شفاف و روشن است. شرح مختصر از داستان بدین صورت است که نیروهای فرانسوی تا سال ۱۹۵۴ گرفتار مبارزه با کمونیستها بودند و برای یک دهه پس از آن ایالات متحده آمریکا بطور تنگاتنگی درگیر هزینه های یک جنگ اعلام نشده قرار گرفته بود. همچنین نیروهای مستقیمی جهت نبرد بین سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۳ اختصاص یافته شده بودند. هزینه جنگ تقریبا برابر جان و زندگی ۶۰٫۰۰۰ نفر از آمریکایها محاسبه شده بود و عنوان یک جنگ غیر مردمی و منفور را در تاریخ این کشور به یدک میکشید. و از اینجاست که امریکا برای بدست اوردن قدرت از دست رفته خود مجبور به جنگ با کوبا ، ویتنام میشود ، و قدرت کمی برای مقابله در جریان این نبرد دارد ، دست به عملیاتی مخفیانه میزند که مسئولیت آن بر عهده کسی نیست جز شما. گیم پلی بازی به گفته تولید کننده گان و طراحان بازی Mark Lamia و Josh Olin بسیار متفاوت و امکانات بازی بسیار خیره کننده که تا به حال در هیچ سری از بازی های COD مشاهده نشده است.

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows XP, Vista, 7
CPU: Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
RAM: 2GB
HDD: 12GB of free space
VIDEO: Shader 3.0 or better; 256MB NVIDIA GeForce 8600GT DirectX 9.0c or better
SOUND: DirectX 9.0c-compatible
DirectX: 9.0c

آموزش استفاده از ترینر  LinGon : ترینر را اجرا کنید بر روی نوشته INFO کلید کنید سپس در حال بازی بر روی HOME در صفحه کیبورد کلید کنید و در آخر بر روی کلید های F1 تا F12 کلیک کنید در صورت صحیح وارد کردن رمزها عمل می کند.

 توجه : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينرها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

 نکته : دوستان خوبم همه این ترینرها با ورژن های خاص خود بازی میباشند در صورت عمل نکردن یکی از ترینرها لطفا ترینر مناسب با ورژن خود بازیتان را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید. برای آموزش تعیین نوع ورژن بازی کلیک کنید.

نام فايل :
Call of Duty: BlackOps (+11 Trainer) LinGon
سايز فايل :
722 KB

Call of Duty: BlackOps v1.1 (+11 Trainer) LinGon
سايز فايل :
704 KB

Call of Duty: BlackOps v1.4 (+5 Trainer) dR.oLLe
سايز فايل :
156 KB

Call of Duty: BlackOps v1.12 (+13 Trainer) LinGon
سايز فايل :
2.35 MB