http://up.tcgames.ir/view/2668907/sitemap.html دانلود ترینر و رمزهای بازی Arma Tactics

http://tcgames.ir/

دانلود ترینر و رمزهای بازی Arma Tactics

دورود کاربران تی سی گیمز امروز در این پست ترینر سالم بازی Arma Tactics ۲۰۱۳ که توسط گروه LinGon با ورژن v1.2652 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   Arma Tactics یک بازی جدید در سبک استراتژیک است که در سال ۲۰۱۳ توسط Bohemia Interactive ساخته و برای  پلتفرم کامپیوترعرضه شده است . داستان بازی Arma Tactics درباره ی گروه ضربتی است که از چهار عضو خبره تشکیل شده است و شما کنترل آن ها را در دست دارید. شما باید…

دانلود ترینر و رمزهای بازی Arma Tactics

دورود کاربران تی سی گیمز امروز در این پست ترینر سالم بازی Arma Tactics ۲۰۱۳ که توسط گروه LinGon با ورژن v1.2652 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.   Arma Tactics یک بازی جدید در سبک استراتژیک است که در سال ۲۰۱۳ توسط Bohemia Interactive ساخته و برای  پلتفرم کامپیوترعرضه شده است . داستان بازی Arma Tactics درباره ی گروه ضربتی است که از چهار عضو خبره تشکیل شده است و شما کنترل آن ها را در دست دارید. شما باید…

دورود کاربران تی سی گیمز امروز در این پست ترینر سالم بازی Arma Tactics ۲۰۱۳ که توسط گروه LinGon با ورژن v1.2652 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

ترینر و رمزهای بازی Arma Tactics

Arma Tactics یک بازی جدید در سبک استراتژیک است که در سال ۲۰۱۳ توسط Bohemia Interactive ساخته و برای  پلتفرم کامپیوترعرضه شده است . داستان بازی Arma Tactics درباره ی گروه ضربتی است که از چهار عضو خبره تشکیل شده است و شما کنترل آن ها را در دست دارید. شما باید به وسیله ای این چهار نیروی خبره و استراتژی قدرتمند و با استفاده از تاکتیک های تیمی و حرفه ای دشمنان را نابود کنید. همچین به شما در هر مرحله از بازی ماموریت خاصی داده میشود که باید با استراتژی خوب و مناسب و به همرا تاکتیک ها عالی آن ها را به خوبی به پایان برسانید.
در بازی Arma Tactics از سلاح های پیش پا افتاده تا سلاح های پیشرفته وجود دارد که شما میتوانید از آن ها در جنگ های خود استفاده کنید.بازی را میتوانید بصورت دو حالت ماموریت های داستان محور و تولید ماموریت انجام دهید. نمای دید بازی مثل تمامی بازی های استراتژیک از بالا بوده و با حجم کمی که دارد از گرافیک قابل قبولی برخوردا است.

حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی Arma Tactics :
OS: Microsoft Windows® XP SP2 or newer
Processor: Intel Core 2 Duo or dual core AMD XP or better
Memory: 1 GB RAM
Graphics: DirectX 9.0c Compatible(with shader model 2)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 500 MB available space
Sound Card: DirectX9 compatible sound card

 آموزش استفاده از ترينر  LinGon : ترينر و بازی را اجرا کنيد سپس در حال بازي بر روي کليد HOME در صفحه کيبورد کلیک کنيد تا ترینر برای شما فعال شود و در آخر بر روي کليد هاي تعریف شده در ترینر یا بر روی کدهای زیر کليک کنيد در صورت درست عمل کردن رمزها برای شما فعال خواهند شد.

کدهای فعال کننده ترینر بازی :
HOME KEY - Trainer Activation
F1 ~ Infinite Health
F2 ~ Infinite Credits/Upgrade Points
F3 ~ Infinite XP/Upgrade Points
F4 ~ Infinite AP
F5 ~ No Reload/Infinite Ammo

نکته : نرم افزار آنتي ويروس شما ممکن است ترينر ها را به عنوان نرم افزارهاي مخرب (ويروس ها، کرم ها، تروجان ها، رباتها و غيره) را تشخيص دهد. لطفا قبل از استفاده از ترينر ها آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

توجه : این ترینر برای ورژن v1.2652 بازی قابل اجراست در صورت عمل نکردن ترینر اشکال از ترینر نیست لطفا ترینر مخصوص با ورژن خود را که در سایت موجود میباشد را دانلود کنید.

نمایی از ترینر بازی :

نام فايل :
Arma Tactics v1.2652 (+5 Trainer) LinGon
سايز فايل :
MB 2.30
رمز فايل :
      www.tcgames.rozfa.com

دانلود از پیکو فایلدانلود از پيکو فايل