دانلود کرک بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

http://tcgames.ir/

دانلود کرک بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

دورود بر کاربران تی سی گیمز امروز در این پست کرک سالم بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX که توسط گروه SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید. نسخه جدید بازی A.R.E.S Extinction Agenda با نام ریلیز EX عرضه شده است که نسخه اصلی این بازی در سال ۲۰۱۱ ریلیز شده است. این بازی، یک بازی ۲.۵ بعدی اکشن و نمای از کنار می باشد که گیمرها را به یک فضای ماجراجویی معماگونه و ترسناک دعوت می کند. در این بازی شما…

دانلود کرک بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

دورود بر کاربران تی سی گیمز امروز در این پست کرک سالم بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX که توسط گروه SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید. نسخه جدید بازی A.R.E.S Extinction Agenda با نام ریلیز EX عرضه شده است که نسخه اصلی این بازی در سال ۲۰۱۱ ریلیز شده است. این بازی، یک بازی ۲.۵ بعدی اکشن و نمای از کنار می باشد که گیمرها را به یک فضای ماجراجویی معماگونه و ترسناک دعوت می کند. در این بازی شما…

آخرین ارسالی های انجمن

last answers on forum
دانلود کرک بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX
توضیحات :

دورود بر کاربران تی سی گیمز امروز در این پست کرک سالم بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX که توسط گروه SKiDROW با ورژن v1.0 منتشر شده را براتون آماده دانلود کردم برای دانلود و آموزش به قسمت ادامه مطلب بروید.

کرک بازی A.R.E.S. Extinction Agenda EX

نسخه جدید بازی A.R.E.S Extinction Agenda با نام ریلیز EX عرضه شده است که نسخه اصلی این بازی در سال ۲۰۱۱ ریلیز شده است. این بازی، یک بازی ۲.۵ بعدی اکشن و نمای از کنار می باشد که گیمرها را به یک فضای ماجراجویی معماگونه و ترسناک دعوت می کند. در این بازی شما کنترل شخصیت مبارز داستان، یعنی Ares را بر عهده خواهید داشت و می توانید از سایر شخصیت های بازی همچون Tarus استفاده کنید تا با دشمنان خود با ماشین های کشنده و تعداد بسیار زیادی از اسلحه ها نبرد کنید. ماموریت شما در این بازی نجات دادن ایستگاه فضایی مینوس می باشد که باید اشخاص اسیر شده در این ایستگاه را نجات دهید و آن ها را آزاد کنید.

حداقل سيستم مورد نياز:
OS: Windows Vista, Windows 7 and Windows 8
Processor: Intel Core™? Duo Processor, AMD Athlon x2 Processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 7600 series, ATI Radeon HD 2400 series
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 1 GB available space
Sound Card: DirectSound compatible (DirectX 9.0c or higher)

آموزش کرک کردن بازی: فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات داخل آن را در محل نصب بازی کپی کنید.

نام فايل :
A.R.E.S. Extinction Agenda EX v1.0 SKiDROW
سايز فايل :
 KB 57